Адреси студійАдреса та час роботи

Лазерна епіляція при варикозі

Адміністрація

Опубліковано: 04.02.2024

Багатьох людей цікавить питання: варикоз і лазерна епіляція — сумісні чи несумісні речі? Давайте розберемося разом. Варикоз ІІІ-V ступенів є протипоказанням до процедури. Але на ранніх стадіях хвороби, коли повністю відсутні ускладнення, лазерна епіляція допустима. Також можна робити ЛЕ після оперативного видалення вузлів і завершення реабілітації. Але все ж при варикозному розширенні вен потрібно бути максимально обережним і враховувати всі фактори.

Особливості захворювання

Існує кілька стадій цього захворювання. При варикозі стан людини поступово погіршується з переходом від першої стадії до останньої:

  1. Перша — характеризується незначними проявами: з'являється важкість, а також судинна сітка або судинні зірочки на шкірі ніг. Це ознака поразки вен. Зазвичай зірочки накопичуються в області коліна.
  2. Друга — додається постійний набряк, більові відчуття і судоми м'язів ніг ввечері. При цьому видно збільшення в діаметрі судин у вигляді «змійки».
  3. Третя — біль стає сильнішою, судоми з'являються незалежно від часу доби, шкіра стає пігментованою і сухою через порушення живлення тканин. Шкіра спочатку блідне, а потім приймає червоний і фіолетовий відтінок.
  4. Четверта — судини запалені, а дотик до них викликає сильний біль. Відбувається рубцювання тканин шкіри через порушення кровообігу.
  5. П'ята — з'являються трофічні виразки, які ще піддаються заживленню, але залишають за собою рубці.

Тому можливість лазерної епіляції при варикозі залежить від стадії захворювання, а також від площі ділянок, які були уражені. Якщо хвороба в запущеному стані, то, зовсім можливо, що фахівець на консультації заборонить вам робити цю процедуру. Кожен випадок розглядається індивідуально. Адже останні стадії супроводжуються великими ризиками та виникненням побічних ефектів після ЛЕ.

Особливості діодної лазерної епіляції

Безперечно, ЛЕ в Imperia Laser належить до делікатних методів позбавлення від непотрібних волосків. Завдяки різноманітним дослідженням доведено, що діодний лазер впливає тільки на волосяні фолікули, не торкаючись самі вени та шкіри. Апарат має потужну систему охолодження, тому дерма не перегрівається. Але і до лазерної епіляції протипоказання при варикозі, які підкреслюють фахівці, не можна ігнорувати. Потрібно обов'язково враховувати такі протипоказання:

  • онкопатології;
  • проведення хіміо- і радіотерапевтичного лікування;
  • цукровий діабет;
  • інфекційні захворювання в гострій формі;
  • дерматологічні захворювання;
  • невралгічні захворювання;
  • схильність до алергічних реакцій;
  • період вагітності або лактації.

Правильний підхід до виконання процедури в нашій студії «Імперія Лазер» без шкоди для судин забезпечує швидке видалення зайвих волосків. До її переваг можна віднести: ефективність, безболісність і тривалий ефект. У своїй роботі майстри з медичною освітою використовують лазери останнього покоління, виготовлені на замовлення в США (Техасі). Обладнання має п'ятиступеневе контактне охолодження шкіри.

Якщо епіляція була зроблена людині з варикозом, то час на післяпроцедурний догляд може збільшитися. У деяких випадках додатково буде потрібно використовувати протизапальні, а також зволожуючі засоби. Крім того, може знадобитися нанесення противарикозного крему. Тепер ви знаєте корисну інформацію про те, чи сумісна лазерна епіляція і варикоз.

Замовте процедуру зараз

Одеса

Адреса студії

Відправляючи форму я погоджуюсь на обробку персональних даних

Найчастіші запитання

Чи можна проводити лазерну епіляцію при варикозі?

На перших двох стадіях варикозу, коли немає жодних ускладнень, процедура з використанням діодного лазера є абсолютно безпечною. Але все ж таки перед сеансом проконсультуйтеся у флеболога, який оцінить стан ваших вен. Якщо є варикозне розширення вен і лазерна епіляція дозволена лікарем, можете записуватися за номерами, вказаними на нашому сайті.

Чи є якісь обмеження та рекомендації для клієнтів з варикозними венами перед лазерною епіляцією?

Щоб не виникли негативні наслідки після ЛЕ при варикозі, слід відмовитися від відвідування солярію, сауни, басейну і не засмагати на пляжі за два тижні до та після сеансу. Також не можна приймати антибіотики (тетрацикліни та фторхінолони). Перед процедурою проконсультуйтеся у косметолога, який правильно підбере потужність світлового імпульсу, а також дасть рекомендації щодо підготовки та післяпроцедурного догляду за шкірою.

Як впливає наявність варикозу на ефективність лазерної епіляції?

Наявність варикозного розширення вен не впливає на ефективність ЛЕ.

Чи існують спеціальні запобіжні заходи при проведенні лазерної епіляції у клієнтів з варикозом?

Лазерна епіляція при варикозі передбачає певне налаштування устаткування, що використовується. Процедуру повинен виконувати фахівець з великим досвідом роботи, який дотримується всіх необхідних запобіжних заходів. Майстер може скоригувати обробку відповідно до конкретних умов, враховуючи стан здоров'я клієнта.

Які частини тіла можна робити епіляцію при варикозі?

Ви можете робити лазерну епіляцію при варикозі на інших частинах тіла, за винятком ніг, якщо немає протипоказань. Можлива лазерна епіляція бікіні при варикозі, а також рук, пахв, спини, живота, обличчя та ін.

Поставити запитання