Адреси студійАдреса та час роботи

Як працює лазерна епіляція

Адміністрація

Опубліковано: 30.01.2024

Багатьох людей, які хочуть знайти оптимальний варіант видалення зайвого волосся, цікавить питання: як діє лазерна епіляція? Це один з найефективніших і безпечних способів позбавлення від непотрібної рослинності. В Україні ця послуга має велику популярність серед жінок і чоловіків. Тож поговоримо про принципи роботи лазерної епіляції.

Наскільки ефективна лазерна епіляція?

Лазер — пристрій, оснащений маніпулою певної потужності. Маніпула лазерного апарата випромінює концентрований пучок світла. Під час видалення рослинності лазер впливає безпосередньо на волосяні фолікули. Промінь концентрується на меланіні (шкірному пігменті) і діє на обмеженій глибині (4 мм). При цьому сусідні тканини залишаються цілими та невразливими. Стрижень нагрівається, живлення фолікула припиняється, відбувається руйнування зони росту, і волосок з часом випадає з коренем.

Багаторічний досвід використання лазерів свідчить про високу довготривалу ефективність ЛЕ, адже після неї волосяні луковиці вже не можуть відновитися. Під час клінічних досліджень було доведено, що лазерна епіляція працює відмінно і дозволяє досягти значного зменшення кількості волосків на оброблюваній ділянці на 30–60% вже після трьох сеансів. І через 8–10 процедур можна позбутися вже від 90%! Тепер ви знаєте, як працює лазерна епіляція і наскільки вона ефективна.

Який лазер ми використовуємо в студії Imperia Laser?

Існує кілька видів лазерів для ЛЕ. Вони відрізняються між собою довжиною світлової хвилі, а також енергією випромінювання і тривалістю імпульсів. Ми використовуємо діодний лазер, адже він вважається "золотим стандартом" в епіляції. Його основна перевага полягає в тому, що апарат поєднує в собі дві важливі та ретельно збалансовані складові: абсолютну безпеку для людини та високу ефективність у процесі руйнування волосяних фолікулів.

В розпорядженні наших фахівців є передові апарати випуску 2023 року, потужність яких досягає 2500 Вт, створені спеціально для нас. Лазери пройшли всі необхідні випробування та отримали сертифікати таких організацій, як Conformité Européenne, Ente Certificazione Macchine, US FDA, DAkkS, ISO 9001 і ISO 13485. Програмний блок, який встановлений на апаратах, є виключно нашим унікальним розробленням. Його аналогів у світі поки що немає! Обладнання в студії "Імперія Лазер" — найпотужніше, безпечне і швидке в Україні!

Особливості дії діодного лазера

Діодні лазери в косметології використовують вже майже 40 років, і за цей час вони завоювали любов і визнання багатьох фахівців. Апарати застосовуються для різних типів волосся, але найвищий результат вони демонструють у боротьбі з пігментованими. Принцип роботи діодної лазерної епіляції ґрунтується на перетворенні енергії. Меланін поглиблює енергію лазера, завдяки чому волосяні луковиці піддаються впливу температури, і з часом починається процес випадіння.

В основному довжина хвилі діодного лазера становить 808 нм. Цього достатньо для делікатного впливу на шкіру і для ефективного оброблення фолікул волосся. Широкий діапазон імпульсних режимів гарантує досягнення потрібного ефекту. Процедура практично безболісна, адже одночасно з нагріванням відбувається та охолодження оброблюваної зони. Апарат оснащений охолоджувальним сапфіровим наконечником, завдяки якому знижується чутливість, а також немає ризику отримання опіку. Ви відчуєте лише легке тепло або поколювання.

Лазерна епіляція діодна діє на волосяні луковиці в фазі їх активного росту. Волосся, яке перебуває в інших стадіях під час процедури, залишається недоторканим, тому необхідно пройти весь курс для повного їх видалення. Якщо говорити про кількість сеансів, то для кожної людини вона індивідуальна. Майстер орієнтується на зону обробки, товщину, колір, текстуру і густоту волосся, а також тип шкіри.

Переваги епіляції з використанням діодного лазера

Діодний лазер має ряд переваг. Серед них варто виділити основні:

  1. Можливість назавжди розв'язувати проблему врослих волосків, чого неможливо досягти іншими методами.
  2. Непродовжений курс для повного усунення волосся (до 12 сеансів). Після його завершення рекомендується проводити 3–4 процедури в рік, щоб підтримувати ефект.
  3. Універсальність застосування. Обладнання підходить для I–IV фототипу шкіри (від світлого до чорного) і може використовуватися навіть для чутливих зон.
  4. Відсутність негативного впливу на шкірний покрив. Цей метод виключає пошкодження епідермісу.
  5. Швидкість. Імпульси генеруються з великою частотою, тому процедура займає мало часу.

Плюси діодного лазера для людей, які хочуть позбавитися від зайвого волосся, очевидні. Проведення епіляції за його допомогою вже стало невід'ємною частиною життя сучасної людини.

В яких випадках ЛЕ протипоказана?

Перед початком курсу майстер збирає анамнез клієнта, щоб уникнути можливих протипоказань. Також, якщо ви захочете, він може розповісти вам додаткову інформацію про лазерну епіляцію і як працює сам апарат. Протипоказана ця процедура в таких випадках:

  1. Вагітність (незалежно від терміну) і період лактації (перші два місяці).
  2. Гострі вірусні інфекції.
  3. Наявність відкритих ран, опіків, порізів, травм на поверхні шкіри.
  4. Приймання антибіотиків тетрациклінової групи та фторхінолонів.
  5. Аутоімунні захворювання.
  6. Наявність свіжої засмаги.
  7. Алергія.
  8. Онкологія, проведення радіотерапії та хіміотерапії.
  9. Епілепсія.

Вибирайте абсолютно комфортний метод позбавлення від зайвого волосся в студії Imperia Laser! Фахівець з багаторічним досвідом роботи на діодних апаратах потурбується про гладкість вашої шкіри в спеціально обладнаному кабінеті. Записуйтеся на консультацію вже за номерами, які вказані на сайті! Приходьте і відчуйте нашу турботу про вашу красу!

Замовте процедуру зараз

Одеса

Адреса студії

Відправляючи форму я погоджуюсь на обробку персональних даних

Найчастіші запитання

Як працює лазерна епіляція?

Лазер нагріває волосся, пошкоджуючи його фолікул. Це зупиняє ріст волосся на обробленій ділянці.

Чи підходить лазерна епіляція для всіх типів волосся?

Так, наші апарати працюють з волоссям будь-якого кольору і типу. Вони впливають на фолікул, не пошкоджуючи шкіру.

Скільки процедур потрібно для повного результату?

Лазерна епіляція дає перші помітні результати через приблизно 2-3 тижні після сеансу, але для досягнення максимального ефекту зазвичай потрібен курс з мінімум 8 процедур. Кількість сеансів залежить від індивідуальних особливостей кожного клієнта.

Чи безпечна лазерна епіляція?

Процедура безпечна, оскільки апарати впливають тільки на волосся. Шкіра не пошкоджується під час сеансів.

Чи болюча процедура лазерної епіляції?

Відчуття під час процедури залежать від чутливості шкіри. Зазвичай це легке поколювання або тепло.

Поставити запитання