Адреси студійАдреса та час роботи

Акції та Знижки на лазерну епіляцію

Адміністрація

Опубліковано: 21.10.2024

Щоб назавжди позбутися від небажаної рослинності, завітайте до Imperia Laser! У нас завжди доступні ціни, а також є спеціальні знижки та акції на лазерну епіляцію в різних містах України: Одеса, Дніпро, Кривий Ріг, Львів, Кам'янське. Лазерна епіляція зі знижкою — це вигідно і зручно! Процедура проводиться на сертифікованому обладнанні — діодних лазерах, виготовлених на замовлення в США у 2023 році. 

Вигідні умови на ЛЕ діють при записі на видалення зайвого волосся в декількох зонах. Наприклад: ноги повністю + глибоке бікіні + маленька зона на вибір. Знижки на лазерну епіляцію в «Імперія Лазер» в акційному сеті можуть сягати 60%! Це суттєва економія для вашого гаманця!

У нас представлено кілька варіантів акційних сетів, щоб кожен клієнт міг обрати оптимальний для себе варіант. Якщо вас зацікавила пропозиція, то дзвоніть і фіксуйте ціну! Не упустіть свій шанс — отримайте бонус прямо зараз! Вартість на акційний сет фіксується до його завершення. А щоб не пропустити акції на лазерну епіляцію та новини про відкриття нових студій, підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram, назва якої вказана нижче!

Замовте процедуру зараз

Одеса

Адреса студії

Відправляючи форму я погоджуюсь на обробку персональних даних

Найчастіші запитання

В яких містах є “Імперія Лазер”?

Ми працюємо в Одесі, Дніпрі, Кривому Розі, Львові та Кам'янському. У кожному місті є свої студії з професійним обслуговуванням.

Які знижки доступні на лазерну епіляцію?

Знижки на лазерну епіляцію можуть сягати до 60% при записі на видалення зайвого волосся в декількох зонах. Також регулярно проводяться спеціальні акції та пропозиції.

Яке обладнання використовується для епіляції?

Ми використовуємо сертифіковані діодні лазери, виготовлені в США у 2024 році. Це сучасне обладнання забезпечує безпечну та ефективну процедуру.

Як отримати знижку на лазерну епіляцію?

Запишіться на видалення волосся в декількох зонах, наприклад: ноги повністю + глибоке бікіні + маленька зона на вибір, щоб скористатися знижками на акційний комплект.

Як можна дізнатися про нові акції та відкриття студій?

Підписуйтесь на нашу сторінку в Instagram, де ми регулярно оновлюємо інформацію про нові акції та відкриття нових студій. Також можна дзвонити для отримання актуальної інформації.

Поставити запитання